вторник, октября 18

Поправка у метро

Не встигла я забути UFW, як їхала в метро на ескалаторі і помітила рекламу KIEV FASHION DAYS! Відразу по приїзду додому залізла в інтернет і от що нарила:
http://addressdress.wordpress.com/2011/10/13/mercedes-benz-fashion-week-kiev-ss-2012/
Стільки fashion-критиків, fashion-журналистів, fashion-редакторів відомих журналів, авторів книг про моду, істориків моди, блогерів та байерів та інших представників fashion-сфери минулого року просто не було!
Після реєстрації на сайті Mercedes-Benz Fashion Week Kiev в D-A-S-H-store, потираючи руки, думала записатися на лекцію Валері Стіл, історика моди, директора музею Fashion Institute of Technology (Нью-Йорк). Але, "увы". Зате вдалося записатися на лекцію Ромена Бро,   дизайнера , співзасновника та байера магазину одягу RA13 (Антверпен, Бельгія) і вхід на вечірку Mercedes-Benz Fashion Week Kiev в Crystal Hall. 
Субота буде насиченою) Багато як он-, так і офф-скедьюл показів.
Таня намутить запрошення на Sasha Glybina. Цього року Саша в он-. Минулого року в неї був у колекції неймовірний ЧЕРВОНИЙ піджак. За 1000, мені - за 800. До сих пір жалкую, що не прикупила.

Із запрошеннями інша історія. На офф-скедьюл їх можна взяти в місцях із списку.
Відразу пишу, що в бутіку Dan Mark на Горького, 24 на мене витріщили очі і сказали, що перший раз про це чують. А минулого року запрошення я брала саме там. Ех)
Завтра треба взяти штук 5, мабуть.
Таня, дякую за "приглос".

Комментариев нет:

Отправить комментарий