вторник, января 24

Ресторанінг. Частина друга

Ресторан №2
Італійський ресторан"Oliva".

 "Оліва" - один з моїх улюблених затишних італійських ресторанчиків. Дуже люблю столики з диванчиками або біля вікна. 

Там чудова атмосфера. Була я там вже чимало разів. Але не була я на сніданках! А чула, що вони смачні, великі і недорогі! На вибір є 5 сніданків по 50-55 грн.: "Англійський", "Американський", "Український", "Фітнес" і "Оліва" (італійський). Я взяла "Оліву". Смакота. Омлет з цукіні, 4 різні бутики (брускетта, тапенад, з шинкою, з баклажанами), апельсиновий фреш і чай. Нямка!




Ресторан №3
Американський "Friday's"

Третій... "Friday's". Була в Нью-Йорку, він досить популярний там, трохи менше за "Rock Cafe". В Києві у "Фрайдейз" ні разу не була, але збираюся це виправити найближчим часом!
В Штатах їла стейк, а тут погоджуся тільки на клаб сендвіч або фірмовий бургер. Це вам не МакДональдс! 


Ціни не маленькі, зате порції великі і соковиті.
  • Friday’s® Сендвіч з Куркою (400 г)
Маринована куряча грудинка, обсмажена на грилі зі спеціями кейджин, вкрита розплавленим сиром Монтерей Джек, шматочки хрусткого бекону і наш фірмовий солодкий майонез Гікорі на запеченій булочці. (73 грн.) 
  • Friday’s® Клаб Сендвіч (340 г)
Подвійний сендвіч зі шматочками шинки, індички, Американського сира та хрусткого бекона на пшеничних тостах зі свіжим салатом, помідорами і майонезом. (71 грн.) 
  • Курячий Сендвіч БЛТ (460 г)
Курячі палички, обсмажені у фритюрі, запечені з сиром Монтерей Джек. Подаються на піджареному хлібі чіабатта з беконом, салатом, помідорами і майонезом. (77 грн.)  
  • Каліфорнія Клаб (480 г)
Подвійний сендвіч зі шматочками шинки, індички, сиру Монтерей Джек та хрусткого бекона. Подається на хлібі Чіабатта зі свіжим салатом, помідорами, маринованими огірками та майонезом. (74 грн.)  
  • Джек Деніелс® Бургер (500 г)
Соковита яловичина, обсмажена на грилі в нашому фірмовому соусі Джек Денієлс®, з хрусткими шматочками бекону і сиром Монтерей Джек на рум’яній булочці. Подається з соусом Джек Денієлс®. (98 грн.)  
  • Friday’s® Бургер (440 г)
Відомий у всьому світі бургер з хрусткими шматочками бекону та розплавленим сиром Колбі. (93 грн.)
  • Чізбургер (450 г)
З розплавленим сиром Колбі. (87 грн) 
  • Блю Чіз Бургер (460 г)
Своїм насиченим смаком цей бургер-гріль зобов’язаний поєднанню соусу і крихти блакитного сиру з хрустким беконом і свіжими овочами. Подається на рум’яній булочці і з картоплею фрі. (98 грн.) 
... і багато-багато іншого.
А ще там для відвідувачів є така фішка:



Комментариев нет:

Отправить комментарий