четверг, февраля 16

Із Парижу до Києва. From Paris to Kyiv

Легендарне кабаре Crazy Horse - найбільш відвідуване кабаре світу і такий же символ Парижу, як Ейфелева вежа: воно є обов'язковим пунктом екскурсійної програми туристів. З моменту відкриття кабаре в 1951 році Аленом Бернарденом тут працювало більше 500 танцівниць із усього світу, однією із зірок кабаре була Діта фон Тіз (2009).

З кабаре співпрацювали найбільші кутюр'є світу, як Карл Лагерфельд, Аззедін Алай, Роберто Каваллі. В даний час з «Le Crazy Horse» працюють такі знаменитості, як Крістіан Лобутен, Девід Лінч, Міучча Прада, Роберто Каваллі, Кайлі Міноуг і Еллен фон Унверт. Під враженням від «Crazy Horse» Сальвадор Далі придумав знамените канапе у формі губ, що стало одним із символів кабаре. За 60 років існування в «Crazy Horse» побувало більше 15 млн. глядачів, серед яких величезна кількість знаменитостей, включаючи Елвіса Преслі, Елізабет Тейлор, Дж.Кеннеді, Мадонна, Крістіна Агілера, Жан-Поль Готьє, Педро Альмодовар, Стінг, Бейонсе, Мерілін Менсон , Гару, Патрісія Каас, Шер, Шерон Стоун і багато інших.
Шоу, яке я відвідала, називається «Forever Crazy» і присвячено поєднанню пластики прекрасних, майже оголених танцівниць, паризької моди, розкоші, мистецтва і сучасного дизайну.
Воно складається з декількох постановок, які виконують соло або ж групками десять танцівниць з різних країн, і виходять вони на сцену практично голими. Ну або вже там оголяються! Кабаре виглядає так, як в часи його засновника, Алана Бернардена, але з додаванням відтінку сучасності, гумору та вишуканості. Шоу складається із вже знаменитих «класичних» номерів «Crazy Horse», а також нових оригінальних постановок французького хореографа Філіпа Декуфле.

Але що було дійсно цікаво, це як дівчат в кабаре огортали світловими ефектами. Вони практично заміняли їм одяг! Кольори та образи, що виникали завдяки грі світла, побудовані так, що складно зрозуміти, де закінчується шкіра і починаються світлові ефекти. Це і викликає у публіки справжнє захоплення.
В першій частині виступу глядачі все ще не могли звикнутися з тим, що діється на сцені і аплодували, як на мене, в'яленько. Але після антракту навіть чоловіки вже почали кричати "Браво!". Організатори вирішили повипендрюватись і  створили VIP-зону, помістивши 6 круглих столиків прямісінько під сценою. Під час виступу між ними походжали офіціанти. Не уявляю, яка була ціна, враховуючи, що ціни на всі місця в Опереті були високими. Тому на партер я не розраховувала і взяла середину ярусу, 2 ряд. Тим більше, парочка, що сиділа переді мною, після антракту пішла)


Комментариев нет:

Отправить комментарий